Avant kauhaharja

Vuokraa Avant kauhaharja

Täysin uusi keräävä kauhaharja, joka kerää harjatun materiaalin suureen, kauhan muotoiseen säiliöön. Harjaustulos on paras taaksepäin ajettaessa, mutta kauharja toimii myös myös ajettaessa eteenpäin. Eteenpäin ajettaessa harja soveltuu hyvin suurempien roskien kuten lehtien, rakennusjätteiden ja kertakäyttöastioiden keräämiseen.

Vuokrahinta:
Avantin kanssa: 37,20 €/pv (sis. alv 24%), 30,00 €/pv (alv 0%)
Ilman Avantia: 68,20 €/pv (sis. alv 24%), 55,00 €/pv (alv 0%)

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Vuokraa Avant kauhaharja

Täysin uusi keräävä harjalaite, joka kerää harjatun materiaalin suureen, kauhan muotoiseen säiliöön. Harjaustulos on paras taaksepäin ajettaessa, mutta kauharja toimii myös myös ajettaessa eteenpäin. Eteenpäin ajettaessa harja soveltuu hyvin suurempien roskien kuten lehtien, rakennusjätteiden ja kertakäyttöastioiden keräämiseen.

Kauhaharja on varustettu kellunnalla, joka antaa keräyssäiliön huulilevyn levätä vapaasti maata vasten, joten kuormaajassa ei välttämättä tarvita puomin kelluntaa. Säiliö tyhjennetään nostamalla ensin harjaosa hydraulisesti ylös, jonka jälkeen kerätty materiaali voidaan kipata pois kuten normaalista kauhasta. Harja-akselin korkeutta voidaan säätää yksinkertaisella lukitusmekanismilla harjan kulumisen mukaan.

TEKNISET TIEDOT

Malli 1500
Työleveys: 1500 mm
Kokonaisleveys: 1764 mm

Keräyslaatikon tilavuus: 500 l

Harjan halkaisija: 500 mm