Pölynerotin / Rakennusimuri Husqvarna S 13

Vuokraa HEPA-pölynerotin
Yleiskäyttöinen rakennusimuri monenlaisten rakennusmateriaalien ja roskien keräämiseen.

Vuokrahinta:
14,38 €/pv (sis. alv 24%)
11,60 €/pv (alv 0%)

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Vuokraa pölynerotin Husqvarna S 13

S 13 on käyntiääneltään hiljainen HEPA-pölynerotin, joka sopii yhteen Husqvarnan K 3000 -laikkaleikkurin, käsikäyttöisten hiomakoneiden, pienten hiomakoneiden (5–7 tuumaa) ja jyrsinten sekä kipsilevyhiomakoneiden kanssa. Tämä ammattikäyttöön tarkoitettu pölynerotin on yleiskäyttöinen rakennusimuri monenlaisten rakennusmateriaalien ja roskien keräämiseen. Sisältää testatun ja sertifioidun HEPA H13 -suodattimen. Ominaisuuksia ovat Jet-Pulse-esisuodatin ja tyhjiömittari suodatuksen hallintaan. Puhkeamattomat pyörät eivät jätä jälkiä, ja etupyörät voi lukita.

Kolme erillistä suodatinjärjestelmää mahdollistavat pitkät työrupeamat ilman suodattimien puhdistusta. Pöly suodattuu ensin syklonikammiossa, joka suodattaa raskaimmat pölyjakeet, jopa 95 % pölystä ennen päätymistä pestävälle pääsuodattimelle. Yksittäin testatut HEPA mikrosuodattimet keräävät 99,9 % jäljellä olevista hengittyvistä piioksidijakeista (0.3µm).

Korroosiota kestävät teräskiinnikkeet, hitsattu runko ja pölypussin alusta sekä kestävä teräksinen työntökahva varmistavat S-Line-tuotteiden pitkän käyttöiän. Teräskehikko mahdollistaa helpon kuljettamisen.

Vaativiin teollisuuskohteisiin, missä tarvitaan tehokasta imua ja virtausta ilmassa olevan pölyn eliminoimiseksi. Longopac® -pölypussijärjestelmä varmistaa pölyttömät pussinvaihdot.

Tekniset tiedot

Moottori

  • Vaiheet 1~
  • Jännite 230 V
  • Nimellisvirta, A 5.2 A
  • Tyhjiö, maks. 220 mbar
  • Ottoteho, nimellinen 1.2 kW

Mitat

  • (P x L x K) 680 x 400 x 1100 mm
  • Paino 29 kg

Ilmavirta 200 m³/h