Lämpökamera Flir C2

Vuokraa lämpökamera Flir C2

Kompakti taskukokoinen lämpökamera.

Vuokrahinta:
24,80 €/pv (sis. alv 24%)
20 €/pv (alv 0%)

Osasto:

Kuvaus

Vuokraa lämpökamera Flir C2

Kompakti taskukokoinen lämpökamera, jonka resoluutio on 80 x 60 px mittausalueella –10 ºC – 150 ºC. Varustettu MSX-toiminnolla, jonka ansiosta saadaan yksityiskohtaisempi kuva kuin koskaan.

FLIR C2 on markkinoiden ensimmäinen täysin varusteltu taskukokoinen taskukamera rakennusalan ja urakoitsijoiden käyttöön. Lämpökamerassa on kosketusnäyttö ja MSX-toiminto, jonka ansiosta saadaan yksityiskohtaisempi kuva kuin koskaan. Pienen kokonsa ja 130 g:n painonsa ansiosta lämpökamera kulkee kätevästi mukana taskussa. Tehtävien dokumentointi on kätevämpää kuin koskaan. FLIR C2 -kameran avulla löydät energiahukasta, rakennevioista ja putkisto-ongelmista kielivät lämpöhäviöpaikat. Tunnistat yksiselitteisesti ongelmakohdat lämpökameran suuren herkkyyden, leveän näkökentän ja radiometristen kuvien ansiosta.

FLIR C2 on erittäin helppokäyttöinen. Kuvat tallennetaan muistiin JPEG-muodossa. Yksityiskohtaisten lämpökuvien ansiosta analysointi ja raportointi sujuu vaivattomasti. Kuvat siirretään tietokoneelle liittämällä lämpökamera tietokoneeseen USB-kaapelilla.

Erittäin helppokäyttöinen
Kosketusnäytöllä varustettua lämpökameraa on erittäin helppo tulkita ja käyttää. Kamera toimii intuitiivisesti, ja mukana on täydellinen käyttöohje.

Kevyt ja kompakti
Pienikokoinen ja vain 130 g:n painoinen lämpökamera on taskuun mahtuva laite.

Valovoimainen 3 tuuman värinäyttö
Kosketusnäyttö näyttää terävät lämpökuvat ja mitatut lämpötila-arvot ovat selkeästi luettavissa.

Työn dokumentointi kuvien avulla
Kuvat siirretään tietokoneelle analysointia ja raportointia varten liittämällä lämpökamera tietokoneeseen USB-kaapelilla, joka sisältyy toimitukseen.

Multi Spectral Dynamic Imaging (MSX)
Innovatiivinen MSX-toiminto tuottaa yksityiskohtaisemman kuvan kuin koskaan aiemmin. MSX-toiminto vahvistaa IR-kuvaa visuaalisesta kuvasta saaduilla yksityiskohdilla.

MSX:n edut:

  • Terävämmät lämpökuvat
  • Nopeampi kohteentunnistus
  • Selkeämmät raportit
  • Helpompi löytää oikea ratkaisu
  • Lämpökuva, jonka kontrastit ovat erittäin suuria, osoittaa ongelmallisen kohdan tarkan sijainnin.
  • Selkeä ja yksinkertainen mittauskohteiden tunnistus ilman että tunnistus vaikuttaa lämpötilatietoihin.
  • Normaalia parempi kuvanlaatu. Erillisen digitaalikuvan tarve raportoinnissa vähenee