Korkeapainemaaliruisku

Vuokraa korkeapainemaaliruisku

Ammattikäyttöön suunniteltu kevyt maaliruisku pienempiin projekteihin.

Vuokrahinta:
99,20 €/pv (sis. alv 24%)
80 €/pv (alv 0%)

Kuvaus

Vuokraa korkeapainemaaliruisku Graco GX21

Äärimmäisen näppärä kokoluokka, kätevä kannettavuus ja huippulaadukas Gracon tekniikka yhdistyvät kaikki tässä ammattikäyttöön suunnatussa maaliruiskussa.

GX21:llä onnistuu vesipohjaisten, alkydi- ja emalimaalien sekä lakkojen, pohjusteiden ja petsien ruiskutus. Olipa kohteesi sitten ulkovarastosi ulkoverhous, kerrostaloasunnon seinä- ja kattopinnat tai jokin kalusteprojekti, tämä ruisku kulkee mukana kohteeseen kuin kohteeseen viemättä pakettiautossa kuitenkaan turhaa tilaa.

Graco GX21 on ammattikäyttöön suunniteltu kevyt korkeapaineruisku pienempiin projekteihin. Ruiskussa ei ole omaa säiliötä vaan maali imetään suoraan purkista, jolloin työskentely on nopeampaa kun maalia ei tarvitse kaadella astiasta toiseen. Ruiskutus onnistuu niin 1 kuin 30 litrankin astioista helposti suoraan seinään tai kattoon, maalia ei siis normaalisti tarvitse ohentaa. Ruiskun tippakupin avulla pidät samalla työmaan lattian puhtaana maalitipoista kun imupää ei ole maaliastiassa.

Graco GX21 on varustettu ProX-tehomäntäpumpulla, ProXChange punpunvaihtojärjestelmällä, SG3-pistoolilla, RAC X 517LP -suuttimella ja RAC X FFLP310 -suuttimella. Mukana toimitetaan myös 6,4 mm x 15 m DuraFlex-letku, joten tällä paketilla pääset heti maalaushommiin.