Kondenssikuivain Corroventa K3

Vuokraa kondenssikuivain Corroventa K3

Kondenssikuivain Corroventa K3 tuo kondenssikuivauksen uudelle aikakaudelle. Laite vastaa tehoiltaan aiempia vaunullisia kondenssikuivaimia, mutta on kooltaan vain murto-osan aiemmista. Uusien innovaatioiden myötä laiterakenne mahdollistaa suuren kuivauskapasiteetin pienessä kannettavassa muodossa.

Vuokrahinta:
16,62 €/pv (sis. alv 24%)
13,40 €/pv (alv 0%)

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Vuokraa kondenssikuivain Corroventa K3

Rakennekuivain on tarkoitettu käytettäväksi asutuissa tiloissa, päivystystapauksissa tai kun adsorptiokuivaimen märästä poistoilmasta on hankala päästä eroon. K3-kuivaimessa on sisäänrakennettu pumppu, joka mahdollistaa jatkuvan käytön.

Rakennuskuivain Corroventa K3 tuo kondenssikuivauksen uudelle aikakaudelle. Laite vastaa tehoiltaan aiempia vaunullisia kondenssikuivaimia, mutta on kooltaan vain murto-osan aiemmista. Uusien innovaatioiden myötä laiterakenne mahdollistaa suuren kuivauskapasiteetin pienessä kannettavassa muodossa.

Suuri kuivain pienessä koossa
Maailman kompaktein kondenssikuivain tehoonsa nähden. Paino vain 19 kg! Laitteessa vesipumppu jatkuvaan käyttöön. Tarveperusteinen sulatusjärjestelmä.

Vankka energiaystävällinen kondenssikuivain
Ruotsalaisvalmisteinen laatutuote korkealuokkaisesta teräksestä ammattikäyttöön. Varustettu käyttötunti- ja kWh-mittareilla. Sisään rakennettu hygrostaattipistoke käytön mahdollistamiseksi erilaisissa ympäristöissä.

Erittäin hiljainen
Kun haluat kuivata ilman melua. Päivä- ja yökäyttö, puhaltimen nopea ja hidas puhallus.

Yksinkertainen käyttää ja huoltaa
Ergonominen taittuva kahva jonka ympärille voit kiertää virtajohdon sekä vesiletkun. Helppo vaihtaa ilman- ja vedensuodatin, sekä puhdistaa vesisäiliö.

TEKNISET TIEDOT

Ilmamäärä 300 m3/h
Maksimi kapasiteetti 30 litraa/vrk
Kapasiteetti +20°C / 60% Rh 12 litraa/vrk
Kapasiteetti 30°C / 80% Rh
24 litraa/vrk
Toiminta-alue, Rh%
30 -100%
Toiminta-alue, °C
+9 – +35 °C
Äänitaso dB (A) (3m) nopea
48 dB (A)*
Äänitaso dB (A) (3m) hiljainen
44 dB (A)*
Laiteteho
700 W
Todellinen teho
500 W
Kylmäaine R410A
Liitäntä 220V / 50Hz
Paino 19 kg
Koko (P x L x K) 290x380x470 mm

Saatat myös pitää...