Selg Rent 10 vuotta!

Selg Rent 10v

SELG Rentin 10-vuotissynttärit

Tiesitkö, että Selg Rent Oy on ollut toiminnassa jo 10 vuoden ajan?
Yritys aloitti toimintansa vuonna 2013 timanttiurakoinnin parissa tarjoamalla timanttiporaus ja -sahaustöitä Uudenmaan alueella. Yritys toimi tällöin nimellä Timanttiporaus Pika Oy.
Idea konevuokraamosta oli jo tällöin syntynyt, mutta ensin piti saada alkupääomaa kasvatettua varsinaisen konevuokraamon perustamista varten.
Pikkuhiljaa toiminta timanttipuolella kasvoi, joten vanhat tutut kasvot timantti- ja purkupuolelta yhdistivät voimansa ja avasivat yhdessä Konevuokraamo SELG Rent Oy:n vuonna 2018.
Vuonna 2019 timanttityöt jäivät kokonaan ja siitä alkaen on keskitytty täysillä konevuokraamon toimintaan ja sen kehittämiseen. Yrityksen omistajat ovat rakennusalan ammattilaisista, joiden vankka tietotaito ja osaaminen on erityisasemassa rakennuskonevuokraamon kasvutarinassa.

Yhdessä enemmän!
Vuonna 2021 Selg Rent Oy ja RK Rakentajan Konevuokraamo Oy yhdistivät voimansa. Lause ”Yhdessä Enemmän!” on täysin totuudenmukainen ja yhdessä olemme voineet tarjota asiakkaillemme huomattavasti laajempaa kalustoa ja parempaa palvelua, niin huoltojen, urakoiden kuin kuljetustenkin osalta.
Vuonna 2023 sekä tulevina vuosina täysin suomalaisomistuksessa olevan Selg Rentin tavoitteena on jatkaa vakaata kasvua ja tämän uskomme saavutettavan tutulla ja ripeällä palveluasenteellamme!

Nyt haluamme juhlistaa tätä kuljettua matkaa kaikkien mukana olleiden kanssa polkaisemalla käyntiin matkalahjakorttiarvonnan ja tuotetarjouksia vuoden 2023 loppuun asti.

Tarjoukset

10v tarjous Strong 4000Tuotetarjoukset ovat voimassa 31.12.2023 asti tai niin kauan kun tuotteita riittää (vuokrahinnat ilmoitettu alv 0%):

Arvonta

SELG Rent 10v. Matkalahjakortin arvontaArvotaan Aurinkomatkojen matkalahjakortti, arvo 1000€.
Osallistuminen: Vuokraa mikä tahansa SELG Rent Konevuokraamon tuote vuoden 2023 loppuun mennessä, niin osallistut automaattisesti arvontaan.
Arvonta suoritetaan kaikkien 13.10.-31.12.2023 ajalla solmittujen uusien vuokrasopimusten kesken. Yksi vuokrasopimus on yhtä kuin yksi arpa arvontaan. Mikäli voittaja on yritys, niin voitto henkilöitetään vuokrasopimukseen merkitylle tilaajalle.
Arvonta suoritetaan 2024, viikolla 3 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, arvotaan voitto uudelleen. Lahjakortti toimitetaan voittajalle sähköisessä muodossa.
Arvonnan järjestää Selg Rent Oy.

 

Yrityksen edustajana haluan kiittää kaikkia teitä, jotka olette kulkeneet matkassamme tämän kymmenen vuoden aikana. Toivotaan, että juhlitaan supertarjouksilla uudestaan seuraavaakin vuosikymmentä!

Juhlaterveisin
Vesa Mäkinen